Conny Seidenbecher

Conny is vanaf 1989 bezig met keramiek. Ze is geboeid door de vele mogelijkheden die het werken in drie dimensies met zich meebrengt en probeert steeds andere vormen en technieken.

Conny is begonnen met een aantal cursussen aan het Pieter Brueghel instituut in Veghel. Hier heeft zij de elementaire technieken geleerd zoals draaitechniek en handvormen en ook een aantal speciale stook technieken zoals Raku , Naked raku, zoutoven en kuiloven. Zij heeft daar onder andere les gehad van Wim van Neuenen, Nirdoch Petra Heesbeen en Carla Teer.

Om zich nog meer te verdiepen is zij een opleiding gaan volgen aan de kunstacademie in Arendonk (Belgiƫ). De opleiding beeldende kunst afdeling keramiek heeft zij cum laude afgesloten. Na afgestudeerd te zijn heeft ze samen met studiegenoot Corrie Smeulders nog jaren geƫxperimenteerd met technieken en vormgeving.

In 2011 heeft zij haar werkzaamheden in de zorg neergelegd en is zij verhuisd naar Middelburg.

In 2012 is er een klein atelier aangebouwd aan het huis. Hierdoor ontstond de mogelijkheid om meer met klei te werken. Vakmanschap, kwaliteit en goede vormgeving staan voor haar voorop. De objecten die zij maakt kenmerken zich door een strakke vormgeving. Vaak gaat het om abstracte objecten.

Met deze website willen we u een indruk geven van haar werken.

Zij staat altijd open voor vragen en opmerkingen.

Enkele foto's van tentoonstellingen en werken

ontwerp & realisatie: